Passa på att boka Sommarens Evenemang Nu!

Posted on

Nu är det dags att boka 2024!

Medan snön fortfarande gnistrar utanför och de flesta planerar inför sportlov växer vår entusiasm för sommarens event! Vi ser fram emot att skapa ännu fler fantastiska tillställningar med dig.

De är hög tid att att planera och boka eventen för en oförglömlig sommar! Vissa dagar börjar redan nu bli fullbokade, men det är massa spännande nyheter på väg in. Allt ifrån ”Human bowling” och uppblåsbar yxkastning till nya stora biodukar och massor av teknik. Så oroa dig inte, vi har lösningen för dig.

Oavsett om du bara vill hyra en Hoppborg till barnkalaset eller planerar en stadsfestival med 100-tals meter Hinderbana, Drive-in Bio, Mekanisk tjur och VR-tält så är vi partnern du söker. Behöver du hjälp med planering inför eller bemanning på plats? Inga problem, vi finns här för er.

Vi hörs snart!

Christin, Jonatan & Evelina

Känns detta som en rolig för ert nästa arrangemang?

Ta kontakt med oss så hjälper vi till med hela planeringen och hittar ett alternativ som passar för just er 🙂
Kom ihåg att vi levererar över hela Sverige!

Se mer vad vi har gjort

Under året som vart har vi aktivt arbetat med för att skapa tillfällen där barn och unga fått möjlighet att leka tillsammans på ett smittsäkert sätt! Nu har vi möjligheten att hjälpa er. Vi åker över hela Sverige så tveka inte att ta kontakt med oss.

Era ungdomar kanske känner igen oss från serien SPLASH på Youtube!

Kontakta oss Se alla aktiviteter