Hem » Playground 2019

Playground 2019

Arrangören beskriver eventet som...

Playground arrangeras och genomförs av mellanstadieelever på Freinetskolan Bild och Form. Festivalen är en del av uppstarten till jubileumsåret 2021 och ska förhoppningsvis arrangeras årligen.

Alla klasser i hela Göteborg upp till och med årskurs 6 är inbjudna, allt är gratis men alla klasser som anmäler sig för att medverka (anmälan är obligatorisk om man vill vara med) tar med sig minst en egen aktivitet som alla andra får prova på. På plats har vi också ett antal lekkamrater såsom Maritiman, Stena Fastigheter, Framtidens Fastighetslabb, Mosaikfabriken osv som också tar med sig roliga aktiviteter.

Observera att det bara är hela skolklasser som kan och får vara med som deltagare på Playground. Anmälan är obligatorisk och görs av lärare på www.playgroundgbg.org. (OBS!: Det finns en gräns för hur många klasser som får plats så anmäl er så snart ni kan.)

Hoppborgar, käpphästar, hinderbana, rutschkanor, matteprov, skattjakt, artister, musik, color run, öppen scen för elever som vill uppträda, modeshow osv. En helt vanlig fantastisk skoldag med andra ord…

Temat för 2019 är hållbar utveckling.

Vi levererade bland annat:

Under Playground 2019 levererar vi Hoppborg, Hinderbana, Vattenbollar, Mekanisk tjur, Fotbollsaktiviteter och mycket mer i Göteborg. Datum för Playground 2019 är maj 29, 2019.

Ta kontakt med oss så berättar vi mer!

Se alla våra aktiviteter här!!

Vi hjälper dig!

Om du vill ha hjälp att välja rätt evenemang eller skräddarsy ditt eget. Ring oss, så hittar vi på något kul ihop!

[email protected]