Hem » Skördefest på Tjolöholms Slott

Skördefest på Tjolöholms Slott

Arrangören beskriver eventet som...

När skörden är bärgad blir det fest på godset! På Tjolöholms skördefest säljer västsvenska matproducenter årets skörd och egenproducerade delikatesser. Hantverkare visar hur de arbetar med föremål från naturen och har försäljning på plats.
Det finns mycket att göra och upptäcka på skördefesten. Här kan du hälsa på gårdens djur, provsitta lantbruksmaskiner och åka häst och vagn runt godset. Det blir också uppvisningar av olika slag, t ex Kalveliten där stylade kalvar visas upp av sina unga ägare.
För den hungrige finns det mycket gott att äta på plats. På gården utanför Magasinet serverar flera producenter sin mat. I Storstugan erbjuds hemlagad lunch med grönsaker från Tjolöholms egna köksträdgård, och i Kafé Manegen serveras pannkaksbuffé. Här kan barnen även leka i Emils Katthult, en lekutställning med miljöer från Astrid Lindgrens älskade Emil-böcker.

Vi levererade bland annat:

Under Skördefest på Tjolöholms Slott levererar vi Hinderbana, Mekanisk tjur, Interaktiva spel och mycket mer i Kungsbacka. Datum för Skördefest på Tjolöholms Slott är oktober 5, 2018.

Ta kontakt med oss så berättar vi mer!

Se alla våra aktiviteter här!!

Vi hjälper dig!

Om du vill ha hjälp att välja rätt evenemang eller skräddarsy ditt eget. Ring oss, så hittar vi på något kul ihop!

031-303 44 99[email protected]