Okategoriserad

Gör er familjedag till sommarens höjdpunkt

Posted on

Sommaren är den perfekta tiden för olika organisationer och föreningar att arrangera familjedagar – en fantastisk möjlighet för medlemmarna att komma samman, ha roligt och skapa minnen ihop. Med hjälp av Aktivitetshyra kan ni säkerställa att er familjedag blir en succé. Här är några idéer och tips för att planera en oförglömlig dag för hela föreningen.

Skapa ett roligt och engagerande aktivitetsutbud

För att alla ska kunna njuta av familjedagen, se till att inkludera aktiviteter som passar både barn och vuxna. Hyr en av våra populära hoppborgar eller hinderbanor som garanterat kommer att hålla barnen sysselsatta. För de äldre barnen och vuxna kan aktiviteter som mekanisk tjur eller Bungee Run vara spännande utmaningar. På varma dagar är vattenaktiviteter som vattenbollar eller uppblåsbara pooler en perfekt lösning för att svalka sig och ha roligt samtidigt.

Skapa en inbjudande miljö

En välkomnande atmosfär är nyckeln till ett lyckat event. Välj ett tema för dagen och dekorera med färgglada ballonger, vimplar och andra festliga dekorationer. Mat och dryck är också viktiga komponenter. Ordna med matstånd eller food trucks som erbjuder ett varierat utbud av rätter, inklusive vegetariska och allergivänliga alternativ. Du kan även se vårt Fun Food & Snacks-sortiment för inspiration. Skapa skuggade sittplatser med tält eller parasoller där gästerna kan koppla av och njuta av maten.

Engagera och informera medlemmarna

För att få så många som möjligt att delta, är det viktigt att informera medlemmarna i god tid. Använd föreningens hemsida, anslagstavlor och sociala medier för att sprida information om familjedagen. Uppmuntra medlemmarna att ta med sina familjer och delta i aktiviteterna. Att involvera frivilliga från föreningen kan också bidra till att skapa en känsla av gemenskap och underlätta arrangemanget.

Prioritera säkerhet

Säkerheten ska alltid vara i fokus vid planering av evenemang. Aktivitetshyra erbjuder endast utrustning som är certifierad och årligen besiktigad enligt svenska säkerhetsstandarder, vilket garanterar att alla aktiviteter är trygga att använda. Se också till att det finns tillräckligt med vuxna och utbildad personal på plats för att övervaka aktiviteterna och hjälpa till vid behov.

De bästa aktiviteterna för en lyckad familjedag

Med Aktivitetshyra som partner kan ni skapa en säker, rolig och minnesvärd familjedag för er organisation eller förening. Kontakta oss idag för att boka de bästa aktiviteterna och få hjälp med planeringen av ert sommarevent. Tillsammans kan vi göra denna sommar till något speciellt för alla medlemmar!

Känns detta som en rolig för ert nästa arrangemang?

Ta kontakt med oss så hjälper vi till med hela planeringen och hittar ett alternativ som passar för just er 🙂
Kom ihåg att vi levererar över hela Sverige!

Se mer vad vi har gjort

Under året som vart har vi aktivt arbetat med för att skapa tillfällen där barn och unga fått möjlighet att leka tillsammans på ett smittsäkert sätt! Nu har vi möjligheten att hjälpa er. Vi åker över hela Sverige så tveka inte att ta kontakt med oss.

Era ungdomar kanske känner igen oss från serien SPLASH på Youtube!

Kontakta oss Se alla aktiviteter