Event, Koncept

Oförglömliga aktiviteter för er kickoff

Posted on

Nu är det dags att boka höstens företagskick-off, och vår kalender fylls snabbt. Det är hög tid att boka era aktiviteter för att göra er dag minnesvärd.

En lyckad Kickoff bör innehålla en välbalanserad mix av de tre I:na:

  • Information – Vad ska vi göra?
  • Inspiration – Varför ska vi göra det?
  • Interaktion – Hur ska vi göra det?

Vi kanske inte kan hjälpa er med allt detta, men vi kan garantera att eftermiddags- och kvällsaktiviteterna blir något som alla kommer att prata om länge. Vi skräddarsyr gärna ett upplägg för er, men här är några färdiga paket för att ge er lite inspiration:

Lagtävlingar utomhus

Inget passar bättre på en kickoff än olika kamper och lagtävlingar. Antingen bryter ni upp interna grupperingar eller så tävlar avdelningar mot varandra: Sälj vs Support, Ekonomi mot Marknad, osv.

Varför inte prova en 5-kamp med grenar som:

Vi erbjuder även klassiska tävlingar som basket, ringkastning, bonka bäver och andra poängsamlande grenar.

Teamtävlingar inomhus

Är kickoffen inomhus, till exempel på ert kontor? Ingen fara, vi har underhållningen klar även där. Med vårt koncept “Kontorskampen” tävlar ni mot varandra i olika grenar och utmaningar. Det kan vara allt från att återskapa LEGOkreationer och Escape Room (boxes) till quiz och reaktionsspel som Nattduellen (känd från Mästarna Mästare) och Catch the Light.

Kvällsunderhållning

  • Karaoke – En klassiker som alltid går hem efter maten. Vem vill inte höra VD:n och receptionisten försöka sig på Elton John och Kiki Dee i “Don’t Go Breaking My Heart”, eller IT-killen bröla AC/DC “TNT”? Piffa upp upplevelsen med ljuspaket, rökmaskin och roliga tillbehör.
  • BuzzBooth (Photobooth) – Skapar både underhållning och varaktiga minnen. Med rolig rekvisita och anpassad backdrop kan ni lyfta fram ert företagsnamn. Bilderna kan skrivas ut på plats med er logga, visas som bildspel eller levereras digitalt. Varför inte ordna en tävling och låta alla rösta på bästa bilden under kvällen? BuzzBooth är också perfekt för att samla in kontaktuppgifter (mejl och mobil) vid besök i en monter på en mässa, ett öppet hus eller liknande.

Skräddarsydda paket efter era önskemål

Kanske var det inget av paketen som lockade? Eller vill du göra lite ändringar? Inga problem! Hör av er så sätter vi ihop ett specialanpassat erbjudande för just er. Vi har ett brett utbud med (nästintill) oändliga möjligheter och erfaren personal som kan hjälpa er få till rätt känsla och stil på ert event. Kontakta oss så berättar vi mer.

Känns detta som en rolig för ert nästa arrangemang?

Ta kontakt med oss så hjälper vi till med hela planeringen och hittar ett alternativ som passar för just er 🙂
Kom ihåg att vi levererar över hela Sverige!

Se mer vad vi har gjort

Under året som vart har vi aktivt arbetat med för att skapa tillfällen där barn och unga fått möjlighet att leka tillsammans på ett smittsäkert sätt! Nu har vi möjligheten att hjälpa er. Vi åker över hela Sverige så tveka inte att ta kontakt med oss.

Era ungdomar kanske känner igen oss från serien SPLASH på Youtube!

Kontakta oss Se alla aktiviteter