Bio, Event, Planering, Utmaningar

Vilken Utomhusbio det blev!

Posted on
Utomhusbio Göteborg av Aktivitetshyra i Slottskogen

I Fredags arrangerade Bio-Logi sin utomhusbio i Slottskogen, Göteborg där grabbarna hade lagt upp ett filmklipp på Facebook om sin utomhusbio. “Vi hade räknat med 400 st men det kom 4000 st” Sa en av arrangörerna. Haha Ja det kom många i fredags och Aktivitetshyra är glada att vi fick äran att leverera all teknik till eventet, Foodtrucks samt flera aktiviteter som pågick före filmens start.

Aktivitetshyra.se har ett brett samarbete när det gäller utomhusbio och har gjort det förr denna gången valde vi att anpassa tekniken på plats och höjde där av upp antalet högtalare från en kapacitet på 3000 personer till 8000 personer och detta gjorde vi bara 2h innan filmstart för att vi vill leverera och inte prestera i underkant 😉

Hela utomhusbion var riktigt lyckad över 5000 personer dök upp och lekte med våra aktiviteter, Käkade god mat från våra Foodtrucks och njöt till musik och film på duken.

Nu taggar vi ett ännu större event nästa år i Slottskogen!

Känns detta som en rolig för ert nästa arrangemang?

Ta kontakt med oss så hjälper vi till med hela planeringen och hittar ett alternativ som passar för just er 🙂
Kom ihåg att vi levererar över hela Sverige!

Se mer vad vi har gjort

Under året som vart har vi aktivt arbetat med för att skapa tillfällen där barn och unga fått möjlighet att leka tillsammans på ett smittsäkert sätt! Nu har vi möjligheten att hjälpa er. Vi åker över hela Sverige så tveka inte att ta kontakt med oss.

Era ungdomar kanske känner igen oss från serien SPLASH på Youtube!

Kontakta oss Se alla aktiviteter