EN 14960-2019-1

Alla hoppborgar och uppblåsbara rutschkanor för barn SKA vara godkända enligt europanorm EN14960-1:2019, detta är en säkerhetsnorm som är till för att barnen inte ska skada sig. Alla våra produkter är klassade. EN14960-1:2019 betyder att du hyr av en seriös aktör som bryr sig om ditt barns säkerhet!

Jag arbetat med upphandling, Skulle ni kunna skicka en offert?

Självklart! Maila oss på [email protected] så återkommer vi med en offert!

Hur går leveransen till?

Under varje produkt finns valet om ni vill ha leverans eller hämta med fördiglastat släp. Vid val av leverans så kommer vi att kontakta er och bestämma lämpliga tider. 

Ni betalar bara för dagen som ni använder våra produkter. Ibland kan en leverans fredag och hämtning måndag passa våra kunder bäst då anpassar vi oss efter er om inte produkterna är uthyrda dagen efter ert arrangemang.

Väljer ni färdiglastat släp så kommer ni till vårt lager och kopplar på ett släp och får en säkerhetsgenomgång, där efter är det bara att tuta och köra!

Vart finns ni?

Vi har lager i Kungsbacka men jobbar med arrangemang över hela Sverige! Några Stora kunder är Kungsbacka kommun, Göteborg Stad, Kalmar Kommun, Malmö Stad, Alingsås Kommun och Sörmlandsidrotten.

Vad kostar frakten?

Frakten kan du se när du lagt din produkt i kundkorgen och går vidare till kassan. Där kan du välja om du vill hämta i vårt lager eller om du vill att vi kör ut tiller eller skickas med fraktpartner på EU-pall.

Har ni personal?

Självklart! Vi bemannar evenemang hela tiden!

Urban Summer i Kungsbacka är ett av våra största arrangemang där kör vi 45 pers från AktivitetsHyra.

Hur hämtar jag min produkt

Hos oss kan ni hämta er produkt med eget släp eller hämta den lastad och klar på ett av våra Eu släp.
Ni kan också få er produkt levererad och monterad!

Hos oss får du alltid lasthjälp med din produkt på dagtid mellan 8-18.
Har du valt att hyra släp av oss så gör vi klart allt så det står lastat, bandat och klart när ni kommer. Ni hämtar ut ert släp när ni vill med hjälp av vår självbetjäning.

Jag har ett special-event, kan ni hjälpa mig?

Självklart hjälper vi till med större event och arrangemang! Kontakta oss så hjälper vi er med en helhetslösning som passar just er!

Hur monterar jag min produkt

Monteringen är enkel och kan göras av 1-2 vuxna på 15-30min. På varje produkt finns det en monteringsanvisning som visar hur man ska montera upp samt ner produkten på rätt sätt.

Vad har jag som hyr för ansvar?

Du som hyr har ansvaret att regler och lagar följs i enlighet med hyresavtalet.
Produkten ska rengöras och återlämnas torr enl hyresavtalet.
Läs mer om ansvar och regler under Säkerhet.
Läs mer om ansvar för produkten under Hyresavtal.

När måste jag boka?

Du väljer själv när du vill boka men tänk på att vissa datum blir bokade långt i förväg. Om ni är ute efter någon speciell produkt/tjänst så boka gärna tidigt för att vara säker på att få det som just du vill ha.

Vad ingår i priset?

Priset som är utskrivet på sidan avser avhämtning.
I det ingår allt ni behöver för att produkten ska fungera.
Om det exempelvis är en hoppborg som ska stå på gräs så medföljer fläkt och jordspett. Jordspett ska slås ner i marken när hoppborgen är placerad på den plats den ska stå. Om hoppborgen används inomhus behövs ingen förankring. Vid bruk utomhus på asfalt används sandsäckar/tyngder.

Hur fungerar en hoppborg?

Vissa hoppborgar behöver två fläktar och vissa bara en fläkt.
Fläkten ska vara igång hela tiden som hoppborgen används. Fläkten får inte stängas av medan det fortfarande finns individer i den.
När hoppborgen ska tas ned så måste alla individer gå ur hoppborgen innan fläkten stängs av. Sedan ska luftöppningarna på sidorna öppnas som maximalt med luft sipprar ut.
Fläktarna kopplas loss och hoppborgen kan börja rullas. Ett tips är att låta hoppborgen ligga en stund innan man rullar, ju mer luft man får ut desto lättare blir det att rulla den.

Har ni försäkring?

Vi har ansvarsförsäkring som täcker om det är något fel på vår produkt och en besökare pågrund detta felet skadar sig på/i produkten, exempelvis om det skulle vara något vasst som sticker ut ifrån hoppborgen.
Om 2 personer hoppar in i varandra och en slår ut en tand, då går detta däremot på hopparens personförsäkring, det har alltså inget med produkten att göra.

Mitt Konto

Om du vill se dina bokningar så skapa ett konto här. Där kan du se och justera dina bokningar.