EN 14960-2019-1

Alla hoppborgar och uppblåsbara rutschkanor för barn SKA vara godkända enligt europanorm EN14960-1:2019, detta är en säkerhetsnorm som är till för att barnen inte ska skada sig. Alla våra produkter är klassade. EN14960-1:2019 betyder att du hyr av en seriös aktör som bryr sig om ditt barns säkerhet!

Självklart! Maila oss på [email protected] så återkommer vi med en offert!

Under varje produkt finns valet om ni vill ha leverans eller hämta med färdiglastat släp.  

Väljer ni leverans kommer vi till er planerad tid som hittas på orderbekräftelsen om inget annat bestämts.

Väljer ni färdiglastat släp så kommer ni till vårt lager och kopplar på ert släp. Detta är en självbetjäning. Koder skickas ut dagen innan event.

Mejla oss på [email protected] eller logga in på ditt konto och lägg produkterna ni önskar i varukorgen och följ instruktionerna.

Vi har lager i Kungsbacka men jobbar med arrangemang över hela Sverige! Några Stora kunder är Kungsbacka kommun, Göteborg Stad, Kalmar Kommun, Malmö Stad, Alingsås Kommun och Sörmlandsidrotten.

Frakten räknas ut beroende mil och antal bilar. När du lägger en bokning på hemsidan får ni en offert med frakt priset, detta är ett automatiskt uträkning och kan komma att korrigeras.

Självklart! Vi bemannar evenemang hela tiden!

Urban Summer i Kungsbacka är ett av våra största arrangemang där kör vi 45 pers från AktivitetsHyra.

Har ni valt färdigt packat släp hämtas denna på vårt lager i Kungsbacka. Hämtning sker från 18.00 dagen innan event och lämnas senast 10.00 dagen efter event. Dagarna innan event kommer ni få mejl om vilket släp som ni ska hämta.

Jag har ett special-event, kan ni hjälpa mig?

Självklart hjälper vi till med större event och arrangemang! Kontakta oss så hjälper vi er med en helhetslösning som passar just er!

I din orderbekräftelse finns manual till din produkt.

En hoppborg tar ca 15-30min att montera beroende på underlag. Manual medföljer i bokningsbekräftelsen. Det är viktigt att manualen följs.

Under varje produkt på hemsidan finner ni information på produkten där också el behovet. Använder ni vanligt 10A uttag hemma rekommenderar vi att en pump är ensam på en säkring för att inte överbelasta systemet.

Vid bokning av flera produkter kan 16A eller 32A behövas. Då gäller två pumpar per fas (OBS tjur och wipeout kräver varsin fas/säkring.

Eluttaget ska finnas max 20m ifrån eventplatsen. Kontakta oss på [email protected] om avståndet är längre.

Du som hyr har ansvaret att regler och lagar följs i enlighet med hyresavtalet.
Produkten ska rengöras och återlämnas torr enl hyresavtalet.
Läs mer om ansvar och regler under Säkerhet.
Läs mer om ansvar för produkten under Hyresavtal.

Du väljer själv när du vill boka men tänk på att vissa datum blir bokade långt i förväg. Om ni är ute efter någon speciell produkt/tjänst så boka gärna tidigt för att vara säker på att få det som just du vill ha.

När du valt en produkt så ingår allt ni behöver för att kunna använda produkten. OBS eluttag står ni för själva 🙂 

Ni kan välja till leverans, montering och personal om önskas.

När ni får hoppborgen kommer den ihoprullad. Läs igenom manualen innan ni börjar montera produkten.

Hoppborgen är en uppblåsbar aktivitet som kräver en/två fläktar som ständigt är igång under användning. Användare får INTE vara i hoppborgen om fläkten inte är på. Ska aktiviteten stängas av ska alla användare först utrymmas innan fläkten stängs av.

Hoppborgen är känslig för vassa föremål och skall därav hanteras och användas varsamt.

På sidorna av hoppborgen finns luftöppningar som vid användning skall vara stängda. När ni ska montera ner hoppborgen öppnar ni luftluckorna för att få ut all luft innan ihop rullning. Läs i manualen hur ni ska montera ner produkten.

Vi har ansvarsförsäkring som täcker om det är något fel på vår produkt och en besökare pågrund detta felet skadar sig på/i produkten, exempelvis om det skulle vara något vasst som sticker ut ifrån hoppborgen.
Om 2 personer hoppar in i varandra och en slår ut en tand, då går detta däremot på hopparens personförsäkring, det har alltså inget med produkten att göra.

Om du vill se dina bokningar så skapa ett konto här. Där kan du se och justera dina bokningar.