Vår story

Hem » Om AktivitetsHyra

Sveriges roligaste aktiviteter. Helt säkert.

Ta kontakt med oss

Nästan dagligen hör kommuner, eventarrangörer och företag av sig till oss med frågor kring hyra av uppblåsbara hoppborgar, hinderbanor och andra roliga aktiviteter. Det är kanske inte så konstigt. Vi har ett brett och innovativt sortiment. Vi är ett ungt företag med unga engagerade medarbetare som drivs av lust. Vi vet vad som funkar och vi älskar när andra har roligt. Och det är det enda som du behöver tänka på. Allt annat tar vi hand om, från att leverera och sätta upp de aktiviteter du har bokat, till att se till att allt flyter på som det ska och när de sista skratten har ebbat ut montera ner allt.

Genom att lista alla produkter på ett ställe har vi gjort det enkelt att sätta ihop ett paket som passar för ditt arrangemang. Eller så slår du en signal så hjälper vi dig. Saknar du något? Inga problem, kanske har vi det på lager eller så ordnar vi det. Allt för att du ska få så roligt det bara går.

Därför sätter vi säkerheten framför allt.

När du ska hyra en hoppborg, en hinderbana eller andra uppblåsbara aktiviteter ska du först och främst vara säker på att utrustningen är godkänd. Många uppblåsbara aktiviteter kan se likadana ut, men det finns väsentliga skillnader.

All utrustning som vi hyr ut har vi synat i minsta detalj, utrustning som inte håller måttet får inte plats i vår katalog. De är certifierade och besiktigas varje år i enlighet med EN14960-1:2019, en svensk säkerhetsstandard som reglerar säkerhetskrav för uppblåsbar lekutrustning.

Det finns bara tre arrangörer i landet som får besiktiga uppblåsbara aktiviteter, vi är en av dem. Joel Georgy som startade företaget är dessutom certifierad besiktningsman. Vi började först med våra egna aktiviteter, skrotade några och utvecklade nya säkrare hinderbanor och hoppborgar utifrån de säkerhetskrav vi anser att man ska ställa och hålla sig till.

Säkerheten är viktigast av allt, men priset är förstås inte helt oväsentligt. Utifrån vad vi erbjuder, vilka aktiviteter vi har och vad vi levererar, kan vi säga att vi har marknadens bästa priser. Inget arrangemang är för litet, eller ens för stort. Med en kärntrupp, ett flexibelt team och en rad samarbetspartners finns det inga begränsningar. Inte heller geografiskt. Vi har vår bas strax utanför Göteborg, men vi levererar upplevelser över hela landet.

Fler roliga aktiviteter till alla. Fler roliga jobb till ungdomar.

När vi startade Aktivitetshyra var ett av våra mål att ge så många ungdomar som möjligt jobb. Och vi har lyckats väldigt bra. Under våra första tre år har vi medverkat i hundratals arrangemang, såväl egna som på uppdrag. Bara under 2018 anställde vi 75 ungdomar mellan 16 och 21 år. Ansvarsfulla, engagerade och utbildade av oss för att bidra till att våra kunder kunde roa sig utan att bekymra sig om något än möjligen träningsvärk i skrattmusklerna.

Skriv till oss