Event, Nyheter, Planering, Säkerhet

Populära aktiviteter i Coronatider

Posted on

Nyligen sattes nya besked om att allmänna sammankomster över 50 personer inte är tillåtet. Men vad innebär detta egentligen? Får vi arrangera vårt kalas eller måste vi ställa in?

De nya lagarna på allmänna sammankomster över 50 personer innebär att tillställningar för allmänheten, offentliga evenemang eller liknande inte får göras just nu. Däremot är det fortfarande fullt tillåtet med privata tillställningar utan begränsningar så som slutna företags event, Kalas för inbjudna gäster eller liknande. Det ni skall tänka på att uppmana gäster vid minsta uppvisad symtom av Covid-19 (corona) stanna hemma för att minska smittspridningen.

Hur skall vi tänka på våra evenemang som sker under Juni, Juli, Augusti och September?

Det vi rekommenderar är att tidigt boka upp de aktiviteter som ni är intresserade utav för att säkerställa er tillgänglighet. Där efter ta beslut i god tid hur ni ställer er till de regler som gäller vid ert genomförande datum. AktivitetsHyra har fri avbokning upp till 3 veckor innan ert evenemang men finns här för er om ni önskar rådgivning kring ert genomförande.

Vilka aktiviteter kan passa bra att göra i dessa tider?

De aktiviteter som vi rekommenderar att använda sig utav under dessa tider är naturligtvis de aktiviteter som faller er mest i smaken. Men är är ni ute efter att arrangera en fest så kan det alltid vara trevligt med en Hoppborg eller varför inte en Glassmaskin från vår Fun Food avdelning för att komplettera festen.

Är det så att ni skall arrangera en Företagsfest eller konferens är det alltid kul att överraska kollegorna med kanske en 5-kamp eller vår populära aktivitet Nattduellen eller varför inte en Racing Simulator de är mycket populära och får alla plats inne i kontorslokaler.

Skall du arrangera något tillsammans med kompisarna rekommenderar vi att ni samlas för att köra 1h med bubble balls/bumpers spel där efter dra vidare och kanske äta något gott tillsammans.

Nu erbjuder vi gratis rådgivning kring lagar & regler samt hur ni skall tänka kring Corona och ert event.

Vi har upptäckt att flera av våra kunder känner en stor oro kring vilka beslut som de skall ta kring sitt evenemang, om de skall fortsätta planera eller redan nu blåsa av. För att ta del utav vår rådgivning och kunskap mailar du din fråga till [email protected] så hjälper vi er i er planering och finns med som ett bollplank hela vägen i er planering!

Känns detta som en rolig för ert nästa arrangemang?

Ta kontakt med oss så hjälper vi till med hela planeringen och hittar ett alternativ som passar för just er 🙂
Kom ihåg att vi levererar över hela Sverige!

Se mer vad vi har gjort

Under året som vart har vi aktivt arbetat med för att skapa tillfällen där barn och unga fått möjlighet att leka tillsammans på ett smittsäkert sätt! Nu har vi möjligheten att hjälpa er. Vi åker över hela Sverige så tveka inte att ta kontakt med oss.

Era ungdomar kanske känner igen oss från serien SPLASH på Youtube!

Kontakta oss Se alla aktiviteter