Event, Koncept, Nyheter

Anpassade Sommaraktiviteter för mindre än 50 personer.

Posted on

2020 är ett år vi sent kommer att glömma. Speciellt när det kommer till alla arrangemang och större tillställningar i Sverige och världen som vart tvungna att ställas in. Vi på AktivitetsHyra brukar vara med på riktigt stora evenemang med upp till 200 000 besökare som mest. Men i år har vi som så många andra fått anpassa oss efter den rådande situationen och håller oss därför till max 50 personer på och utanför våra eventområden.

I och med Juli månad lämnar vi en väldigt speciell vårsäsong som (trots allt) vart riktigt rolig. Vi har under våren arrangerat över 60 st skolresor på hemma plan runt om i hela Sverige! Ett koncept anpassat för dessa tider för att minska smittspridningen i landet.

Helsingborg Summer Fun

Nu när sommarsäsongen äntligen har börjat kommer ni under hela Juli månad hitta oss i Helsingborg med aktiviteter varje dag mellan 12-18. Ni kommer bland annat att kunna åka vår City WaterSlide Vattenslide varje dag under hela månaden samt testa på interaktiva spel, bubbleball och vår populära Hinderbana #Megatrack. De sistnämnda 3 aktiviteterna är utspridda på 3 veckor och byts av vid veckostart.

Inne på aktivitetsområdet är det max 35 personer åt gången för att minska trängseln och det finns även tillgång till handsprit för att minska smittorisk.

Äventyr på Torget & Urban Summer Weekends

Under varje helg i 6 veckor v 28-33 arrangerar AktivitetsHyra aktiviteter för barn och ungdomar i Badhusparken i Kungsbacka. Under dessa veckor bjuder vi på roliga aktiviteter som Wipeout, Hoppborg, skateramp, skimboard slackline och mycket mer roligt och utspritt under alla veckor. Det kommer även finnas workshops och barnteater när man inte längre orkar springa och leka! Självklart finns också foodtrucks på plats för att mätta alla hungriga gäster.

Detta eventet är precis som ovannämnda event anpassat för mindre besökarantal för att minska smittspridningen.

Önskar du arrangera ett event som anpassar sig till dagens regler samt få tillgång till experthjälp för att göra det bästa av situationen? Vi finns här för att hjälpa er med eventanpassning och minska smittspridningen men ändå ha en underbart rolig sommar!

Känns detta som en rolig för ert nästa arrangemang?

Ta kontakt med oss så hjälper vi till med hela planeringen och hittar ett alternativ som passar för just er 🙂
Kom ihåg att vi levererar över hela Sverige!

Se mer vad vi har gjort

Under året som vart har vi aktivt arbetat med för att skapa tillfällen där barn och unga fått möjlighet att leka tillsammans på ett smittsäkert sätt! Nu har vi möjligheten att hjälpa er. Vi åker över hela Sverige så tveka inte att ta kontakt med oss.

Era ungdomar kanske känner igen oss från serien SPLASH på Youtube!

Kontakta oss Se alla aktiviteter