Event, Utmaningar

Allt kan hända – Kungsmässan 2016

Posted on

WOW! Vilken helg!

Vad ska man skriva, denna helgen på Kungsmässan har vart super bra ur ett genomförande perspektiv från WaterZorb.

Fredagen gich super bra många glada barn och vuxna fick chansen att testa på att springa på vatten när Kungsmässan bjud på vattenbollar.

Tyvärr tyckte inte alla om att vi var där och kom där av under natten och skar sönder vår pool med 78 hål. Inte det roligaste beskedet att se när man kommer tillbaka på morgonen.

Lärdomen är den att det finns även goda personer i ens närhet som alltid ställer upp, det krävdes bara 1 samtal för att få tag i en ersättningspool. Där av vikten att prata och nätverka samt sammarbeta med människor i din närhet 🙂

Vi hade där av stängt lördag men öppnade igen på söndag med nya krafter och målet att göra riktigt bra ifrån oss!

 

Vårt mål nu är att hitta en lösning för att klara kommande dagar denna sommaren och vi kommer INTE ställa in något som vi har lovat att vara med på!

Imorgon kommer vi att vara i Plaskis i Göteborg där vi kommer köra i en utomhus barn pool detta kommer bli kul och vi är sjukt taggade!

 

Känns detta som en rolig för ert nästa arrangemang?

Ta kontakt med oss så hjälper vi till med hela planeringen och hittar ett alternativ som passar för just er 🙂
Kom ihåg att vi levererar över hela Sverige!

Se mer vad vi har gjort

Under året som vart har vi aktivt arbetat med för att skapa tillfällen där barn och unga fått möjlighet att leka tillsammans på ett smittsäkert sätt! Nu har vi möjligheten att hjälpa er. Vi åker över hela Sverige så tveka inte att ta kontakt med oss.

Era ungdomar kanske känner igen oss från serien SPLASH på Youtube!

Kontakta oss Se alla aktiviteter