Koncept, Nyheter, Säkerhet

Skolresa på hemmaplan

Posted on

De senaste veckorna har vi fått flera bokningar kring skolor som hört av sig till oss där de tvingats ställa in klassresan i år för att minska smittspridningen i landet. Vi har där av tagit fram flera paket där vi kan komma till er på skolgården eller på en äng med massor utav roligheter där era klasser i mindre grupper kan få möjligheten att uppleva aktiviteter och en skolresa de sent kommer att glömma!

Hur går det till med klassrean på hemmaplan?

Vi kommer till er eller så bestämmer vi en plats där vi bygger upp alla aktiviteter som ni vill att era barn skall leka loss. Vi står för hela uppbyggnaden av er aktivitetspark samt nedtagningen. Vi informerar där efter er hur allt skall gå till och hur enkelt det är! Vi kan självklart vara med på dagen men flera kunder har önskat att barnen inte träffar någon utomstående i skolan och då har vi en lösning för det med.

Alla aktiviteter desinfekteras före användning samt aktiviteter så som Bubbleball har vi ett kitt som kan desinfekteras dessa mellan varje användning.

Tillsammans kommer vi överens om era ramar och rutiner som er skola har och ger er inputs på hur fler skolors rutiner ser ut.

Det finns även möjlighet att vi sköter logistiken kring skolunchen tillsammans med vår partner Matverket i Kungsbacka som är specialister på lagad mat från grunden.

Mindre grupper

Det är en av kraven som många skolor ställer till oss därför tänker vi att vi delar upp aktivitetsgrupperna till klassvis eller halvklass och ser till att inte blanda eleverna mellan klasserna.

Känns detta som en rolig aktivitet att göra med era elever?

Ta kontakt med oss så hjälper vi till med hela planeringen för er 🙂

Komihåg att vi levererar över hela Sverige!

Vi hjälper dig!

Om du vill ha hjälp att välja rätt evenemang eller skräddarsy ditt eget. Ring oss, så hittar vi på något kul ihop!

[email protected]

 

Känns detta som en rolig för ert nästa arrangemang?

Ta kontakt med oss så hjälper vi till med hela planeringen och hittar ett alternativ som passar för just er 🙂
Kom ihåg att vi levererar över hela Sverige!

Se mer vad vi har gjort

Under året som vart har vi aktivt arbetat med för att skapa tillfällen där barn och unga fått möjlighet att leka tillsammans på ett smittsäkert sätt! Nu har vi möjligheten att hjälpa er. Vi åker över hela Sverige så tveka inte att ta kontakt med oss.

Era ungdomar kanske känner igen oss från serien SPLASH på Youtube!

Kontakta oss Se alla aktiviteter