Event, Välgörenhet

Barnens dag i Göteborg

Posted on

På lördag, den 12 maj arrangeras barnens dag i Göteborg, en dag som är till och för alla barn och självklart kommer vi vara på plats!

AktivitetsHyra är delaktiga under hela eventet som pågår från kl.10:00-17:00 i Göteborgs innerstad. Ni hittar oss oss på två olika områden med massor av roliga aktiviteter. Vi garanterar massor av skoj, lek och skratt i både Bältesspännarparken och på Harry Hjörnes plats.

.

.

På Harry Hjörnes plats utlovas ett fantastiskt lekland och i Bältesspännarparken kommer det finnas Safarihoppborg, basketkorgar, jättestor rutschkana och även möjlighet att köpa sockervadd och popcorn. Aktiviteterna kommer att kosta från 20kr och allt överskott kommer att gå till insamlingsstiftelsen “Drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus”.

.

.

Vi håller tummarna för fint väder för då kommer en Disney-prinsessa dansa omkring och erbjuda underbara ansiktsmålningar och ni kanske till och med får se en glimt av vår maskot Albin om ni har tur. Missa inte det!

.

Utöver våra aktiviteter kommer det vara fullt med andra saker runt om hela innerstaden i Göteborg. Hoppas att vi syns där och får tillbringa denna dag tillsammans med dig!

Läs mer om eventet här: Barnens dag

Känns detta som en rolig för ert nästa arrangemang?

Ta kontakt med oss så hjälper vi till med hela planeringen och hittar ett alternativ som passar för just er 🙂
Kom ihåg att vi levererar över hela Sverige!

Se mer vad vi har gjort

Under året som vart har vi aktivt arbetat med för att skapa tillfällen där barn och unga fått möjlighet att leka tillsammans på ett smittsäkert sätt! Nu har vi möjligheten att hjälpa er. Vi åker över hela Sverige så tveka inte att ta kontakt med oss.

Era ungdomar kanske känner igen oss från serien SPLASH på Youtube!

Kontakta oss Se alla aktiviteter