Event

En fullspäckad helg!

Posted on

Det händer mycket just nu och denna helgen är helt fullspäckad! Vi har två olika event i Göteborg under helgen men befinner oss också på event i Malmö.

I Göteborgs innerstad är det barnens dag som vi verkligen ser fram emot. Aktivitetshyra kommer att bygga upp ett stort hoppland bland massor av annat kul.  Här kan ni läsa det fullständiga programmet för hela dagen: Barnens dag 2019 Varmt välkommna till Göteborgs innerstad och ha en rolig dag tillsammans med oss!

På söndag medverkar vi på ytterligare en superrolig dag, Tynneredsdagen i Tynnered. Där det kommer vara härlig musik, god mat och roliga aktiviteter. Missa inte det, läs mer här: Tynneredsdagen!

..

Samtidigt är vi på plats i Malmö, där pågår Toughest – OCR som är nordens största hinderbanelopp för alla oavsett träningsform. Ett roligt event fullt av människor,  Aktivitetshyra kommer att vara på plats med sportaktiviteter för alla som är där och tittar på, deltagare som har kvar energi efter loppet, ja alla som befinner sig på eventplatsen. Det ska bli väldigt roligt att vara delaktiga under denna stora dag, hoppas att vi ses där!

..

Känns detta som en rolig för ert nästa arrangemang?

Ta kontakt med oss så hjälper vi till med hela planeringen och hittar ett alternativ som passar för just er 🙂
Kom ihåg att vi levererar över hela Sverige!

Se mer vad vi har gjort

Under året som vart har vi aktivt arbetat med för att skapa tillfällen där barn och unga fått möjlighet att leka tillsammans på ett smittsäkert sätt! Nu har vi möjligheten att hjälpa er. Vi åker över hela Sverige så tveka inte att ta kontakt med oss.

Era ungdomar kanske känner igen oss från serien SPLASH på Youtube!

Kontakta oss Se alla aktiviteter