Event

En fullspäckad helg!

Posted on

Det händer mycket just nu och denna helgen är helt fullspäckad! Vi har två olika event i Göteborg under helgen men befinner oss också på event i Malmö.

I Göteborgs innerstad är det barnens dag som vi verkligen ser fram emot. Aktivitetshyra kommer att bygga upp ett stort hoppland bland massor av annat kul.  Här kan ni läsa det fullständiga programmet för hela dagen: Barnens dag 2019 Varmt välkommna till Göteborgs innerstad och ha en rolig dag tillsammans med oss!

På söndag medverkar vi på ytterligare en superrolig dag, Tynneredsdagen i Tynnered. Där det kommer vara härlig musik, god mat och roliga aktiviteter. Missa inte det, läs mer här: Tynneredsdagen!

..

Samtidigt är vi på plats i Malmö, där pågår Toughest – OCR som är nordens största hinderbanelopp för alla oavsett träningsform. Ett roligt event fullt av människor,  Aktivitetshyra kommer att vara på plats med sportaktiviteter för alla som är där och tittar på, deltagare som har kvar energi efter loppet, ja alla som befinner sig på eventplatsen. Det ska bli väldigt roligt att vara delaktiga under denna stora dag, hoppas att vi ses där!

..