Event

Evenemang för alla

Posted on
urban summer vattenbollar av AktivitetsHyra

Under en helt vanlig vardag lämnas barn på skola och föräldrarna åker till sitt, men på ett evenemang vill vi att det ska vara annorlunda,  det ska bestå av aktiviteter för barn men också sådana som för samman familjer. På våra offentliga event jobbar erfarna projektledare tillsammans med arrangören för att skapa ett unikt event som har aktiviteter som inte bra riktar in sig på barn utan engagerar föräldrar, mor- och farföräldrar tillsammans med barnen. Det blir ett roligt evenemang för alla!

 

URBAN SUMMER

Urban Summer är precis ett sådant offentligt arrangemang. Där AktivitetsHyra är projektledare, står även för personal och aktiviteterna och samarbetar med Kungsbacka kommun för att skapa det grymmaste eventet under sommaren.  Under Urban Summer har vi många aktiviteter som är inriktade till barn och ungdomar men det är inget event där föräldrarna ska lämna och hämta, utan de ska vara delaktiga. Familjen får tillsammans uppleva glädje, samarbeta genom tuffa övningar, äta god mat och mycket mer.

 

Urban Summer Festival

Eventet innehåller flertal prova på-aktiviteter såsom vattenbollar, hinderbana och fyrhjulingar. Det finns även många food trucks med smaker från hela världen. Under eventet sker olika tävlingar, uppträdanden och olika klasser såsom yoga. Det blir en perfekt blandning av aktiviteter för alla där man även kan vara med på allt som de andra familjemedlemmarna eller kompisarna gör. Höjdpunkten på sommaren för hela familjen.

 

Läs mer om årets Urban Summer-event här: https://www.facebook.com/events/224102728363164/ 

Känns detta som en rolig för ert nästa arrangemang?

Ta kontakt med oss så hjälper vi till med hela planeringen och hittar ett alternativ som passar för just er 🙂
Kom ihåg att vi levererar över hela Sverige!

Se mer vad vi har gjort

Under året som vart har vi aktivt arbetat med för att skapa tillfällen där barn och unga fått möjlighet att leka tillsammans på ett smittsäkert sätt! Nu har vi möjligheten att hjälpa er. Vi åker över hela Sverige så tveka inte att ta kontakt med oss.

Era ungdomar kanske känner igen oss från serien SPLASH på Youtube!

Kontakta oss Se alla aktiviteter