Okategoriserad

Händelserik helg

Posted on

Vilken helg vi haft! Det var varit full fart hela helgen och vi älskar det.

Vi hade ett team som jobbade på Lindsdalsdagen i Kalmar. Det var ett härligt event trots växlande väder med lite regnskurar då och då, det var massor av människor och musik vilket gjorde dagen underbar. Vi bidrog med fika, 35 meter #MEGATRACK, hoppborgar och mycket mer. Tack Lindsdal för ett fantastiskt event, vi ses nästa år!

 

Ett annat team befann sig på hemmaplan i Kungsbacka där Aranäs Open ägde rum. Mitt bland spännande handbollsmatcher och massor av utställare stod vi med lekland och den stora rutschkanan. Även detta blev en riktigt bra dag fylld med lek, skratt och solsken!! 

 

 

Att närvara vid två lyckade event under samma helg gör oss riktigt taggade på nästa helg då vi ska befinna oss på evenemang i både Södertälje och Halmstad. Hoppas vi ses där eller någon annan gång under denna sommar fylld med roliga event.

Tips: Håll dig uppdaterad på våra event genom att kolla här på hemsidan då och då.

Känns detta som en rolig för ert nästa arrangemang?

Ta kontakt med oss så hjälper vi till med hela planeringen och hittar ett alternativ som passar för just er 🙂
Kom ihåg att vi levererar över hela Sverige!

Se mer vad vi har gjort

Under året som vart har vi aktivt arbetat med för att skapa tillfällen där barn och unga fått möjlighet att leka tillsammans på ett smittsäkert sätt! Nu har vi möjligheten att hjälpa er. Vi åker över hela Sverige så tveka inte att ta kontakt med oss.

Era ungdomar kanske känner igen oss från serien SPLASH på Youtube!

Kontakta oss Se alla aktiviteter