Event

Helsingborg

Posted on

Vi fick äran att vara med på en lyckad och väldigt rolig helg i Helsingborg. Eventet bestod av massor med lovaktiviteter som vi satte upp i ett stort lagerutrymme där vi kom med aktiviteter såsom sumobrottning, baseball och black box.

sumobrottning AktivitetsHyra


Syftet med detta event var att skapa aktiva lovaktiviteter. Så att alla barn och ungdomar får röra på sig samtidigt som de har roligt under lovet. Detta tycker vi är något mycket viktigt och är glada att Helsingborgs kommun ville hyra in oss. Det märktes tydligt att det var ett bra samarbete samt bra planerat, hela eventet flöt på så att både personal besökare hade en rolig dag.

Det kom många personer i alla åldrar som testade på lovaktiviteterna därför fanns det även en stor variation i aktiviteterna. Det fanns alltifrån VR-spel till hoppborgar, något för alla åldrar och intressen. Vi älskar att se när barn och unga har roligt, leker och på ett enkelt sätt få delta i  lovaktiviteter när alla föräldrar kanske inte har tid att fixa själva.

Känns detta som en rolig för ert nästa arrangemang?

Ta kontakt med oss så hjälper vi till med hela planeringen och hittar ett alternativ som passar för just er 🙂
Kom ihåg att vi levererar över hela Sverige!

Se mer vad vi har gjort

Under året som vart har vi aktivt arbetat med för att skapa tillfällen där barn och unga fått möjlighet att leka tillsammans på ett smittsäkert sätt! Nu har vi möjligheten att hjälpa er. Vi åker över hela Sverige så tveka inte att ta kontakt med oss.

Era ungdomar kanske känner igen oss från serien SPLASH på Youtube!

Kontakta oss Se alla aktiviteter