Event, Koncept, Marknad, Planering

Hösten och eventen flyttar in

Posted on

Wow vilken fantastisk sommar vi haft i Sverige i år!
Vi kan bara hålla med om att vi alla vart med om super roliga evenemang runt om i Sverige.

Några event att lyfta upp från denna sommaren måste ända vara Uddevalla kalaset uppe i Uddevalla där vår Gigantiska Rutchkana The Mountain intog eventytan med sin längd på 41m är den idag Sveriges största uppblåsbara rutchkana. Även Malmö stad vill vi tacka för en fantastisk sommar med 4 veckor av roligheter längst med stranden i Malmö ett fantastiskt arrangemang med urban aktiviteter hela sommaren för alla i Malmö. Under juli & augusti fick vi även fylla upp Helsingborg med vattenaktiviteter under 8 veckor vilket vart superkul och tillsammans med fantastiska kunder har evenemangen blivit super lyckade! 😀

Våra bilar fortsätter in på hösten att rulla på vägarna fyllda med roligheter som skall till era evenemang men nu märker vi att det blir mer och mer evenemang som flyttar in i allt från simhallar, mässlokaler och gymnastiklokaler. Inte minst så kommer det mycket förfrågningar på firmafester runt om i Sverige.

Under sommaren har vi bakom AktivitetsHyra satsat på att förbereda utbudet på fantastiska upplever för alla våra kunder. Vi har skapat koncept som passar till alla tillfällen. Allt ligger tyvärr inte uppe idag som produkter men ta kontakt så hjälper vi er med att ta fram lösningar och roligheter till ert arrangemang!

Några exempel på aktiviteter och koncept som snart kommer upp på hemsidan är:

  • VR Spel – Fantastiskt kul upplevelse där besökarna får uppleva roligheter genom VR Glasögon.
  • Escape room – Vi sitter i skrivande stund och tar fram roliga lösningar för att skapa escape house koncept anpassade mot högtider och andra tider.
  • Vattenaktiviteter – Vattenaktiviteter satsar vi stort på och bygger just nu upp ett stort utbud utav vattenaktiviteter i vår webbshop.
  • Mässaktiviteter – Ta kontakt med oss vi har mängder av roliga mässaktiviteter vi vill visa er. 😀
  • Racing Simulator – VR racing och vanlig racing vi har båda två!
  • Företagsfester – Den perfekta lösningen för en fantastisk dag med kollegorna!
  • Nattduellen – Aldrig har det vart lättare att få tag på nattduellen. Vi har tagit fram en ny modell som är mer anpassad för våra kunders behov!

Ja det är mycket som bubblar inne i maskineriet just nu så tveka inte att ta kontakt med oss så ser vi till att vägleda och sy ihop ett fantastiskt arrangemang för dig 🙂

Känns detta som en rolig för ert nästa arrangemang?

Ta kontakt med oss så hjälper vi till med hela planeringen och hittar ett alternativ som passar för just er 🙂
Kom ihåg att vi levererar över hela Sverige!

Se mer vad vi har gjort

Under året som vart har vi aktivt arbetat med för att skapa tillfällen där barn och unga fått möjlighet att leka tillsammans på ett smittsäkert sätt! Nu har vi möjligheten att hjälpa er. Vi åker över hela Sverige så tveka inte att ta kontakt med oss.

Era ungdomar kanske känner igen oss från serien SPLASH på Youtube!

Kontakta oss Se alla aktiviteter