Event

Höstlovsaktiviteter

Posted on

Sommaren är över, men det betyder inte att det roliga är över. Tänker du som många andra över höstlovet som snart kommer, vad ska vi hitta på för höstlovsaktiviteter? En hel vecka som ska fyllas med aktiviteter kan kännas omöjligt, men vi kan hjälpa er!

Under höstlovet vill vi därför upplysa alla om att våra aktiviteter går utmärkt att använda inne. För att skapa roliga höstlovsaktiviteter har vi tidigare varit i olika sporthallar med Bubbleballs, #MEGATRACK och interaktiva spel som är både roliga och utmanande. Detta är bara tre av många aktiviteter som vi kan hjälpa er sätta ihop till en perfekt blandning av höstlovsaktiviteter.

.

Låt inte vädret hindra höstlovets roliga upplevelser! Det finns ingen anledning för att barnen inte ska få göra massa aktiviteter under höstlovet. Speciellt när det funkar lika bra att hoppa hoppborg, spela Bubble ball fotboll och interaktiva spel inomhus som utomhus.

En annan populär höstlovaktivitet är att ha våra olika vattenaktiviteter i simhallar, exempelvis Waterzorb – vattenbollar eller vattenrullar. Det är något som varit mycket uppskattat och skapat mycket skratt .

.

Tveka inte på att ta kontakt med oss, vi hjälper er mer än gärna sätta ihop de bästa höstlovsaktiviteterna i en simhall, sporthall eller liknande nära dig!

Känns detta som en rolig för ert nästa arrangemang?

Ta kontakt med oss så hjälper vi till med hela planeringen och hittar ett alternativ som passar för just er 🙂
Kom ihåg att vi levererar över hela Sverige!

Se mer vad vi har gjort

Under året som vart har vi aktivt arbetat med för att skapa tillfällen där barn och unga fått möjlighet att leka tillsammans på ett smittsäkert sätt! Nu har vi möjligheten att hjälpa er. Vi åker över hela Sverige så tveka inte att ta kontakt med oss.

Era ungdomar kanske känner igen oss från serien SPLASH på Youtube!

Kontakta oss Se alla aktiviteter