Event, Nyheter, Planering

Många roligheter på gång!

Posted on

Det pratas dagligen om den nuvarande Covid-19 (Corona) pandemin i världen. Sverige har infört nya regler kring offentliga sammankomster över 500 personer och uppmanar om minsta täcken på sjukdom att stanna hemma. Men det skall inte begränsa oss i att fortfarande ha roligt och blicka framåt mot en fantastisk sommar och vår som väntar oss.

Vi på AktivitetsHyra drar inte i bromsarna. Vi blickar framåt för att kunna hjälpa våra kunder att skapa roligheter framöver. Under vintern 2019/2020 lanserade vi många roligheter anpassade för Mässaktiviteter och för inomhusaktiviteter vilket har blivit jätte populärt hos våra kunder. Vi tar snart steget in i Påsk och Valborgsfirande som vi ser kommer ligga lite lågt i år. Vissa kommer att genomföra mindre evenemang och andra kommer tyvärr att ställa in.

Sommaren 2020 ser vi ljust på. Vi ser ett starkt boknings flöde och tro på att svenska folket vill ta semester inom Sverige I sommar vilket kommer att öka trycket på de offentliga evenemangen. AktivitetsHyra står starkt beredda på att leverera roliga evenemang runt om i Sverige.

Några av de nyheter som vi släpper till 2020 är:

Vi hjälper dig!

Om du vill ha hjälp att välja rätt evenemang eller skräddarsy ditt eget. Ring oss, så hittar vi på något kul ihop!

031-303 44 99[email protected]

 

Andra roligheter som kommer att komma ut under året är vår alldeles egna Food Trailer där vi kommer erbjuda utvalda evenemang att ta del utav ett roligt koncept av Fun food och godsaker ute på våra evenemang.

Till sist vill vi tacka de kunder som går in och bokar trots att det idag är lite oroligt om när förbud släpps kring större sammankomster. Men som tips från alla i eventbranschen är att boka upp era tänkta evenemang och säkerställ att ni kan genomföra allt. Skulle det sen vara så att förutsättningar gör att man inte kan genomföra så håller vi en dialog. Vi alla är beroende på att kunna genomföra evenemang.

Skall du ha barnkalas under Corona tider är det bra att tänka på att det är en mycket mindre sammankomst än 500 personer samt att det oftast är samma personer som ni träffar dagligen.

Vi ser fram emot en fantastisk sommar! 😀

Under sommaren ser vi fram mot flera stora roligheter.

I mitten av Juli kommer vi att besöka Uddevalla med ett riktigt roligt nöjesfält. Bland annat kommer The Mountain – En av världens största vattenrutschkanor att finnas på plats tillsammans med #Megatrack – Uppblåsbar hinderbana. Veckan efter intar vi HX festivalen i Helsingborg och fyller på med massor av roliga aktiviteter för er! Om corona stormen lugnar ner sig kommer ni även kunna hitta oss med hoppborgar och aktiviteter i Göteborg på Gustav Adolfs torg under barnens dag i början på maj.

Känns detta som en rolig för ert nästa arrangemang?

Ta kontakt med oss så hjälper vi till med hela planeringen och hittar ett alternativ som passar för just er 🙂
Kom ihåg att vi levererar över hela Sverige!

Se mer vad vi har gjort

Under året som vart har vi aktivt arbetat med för att skapa tillfällen där barn och unga fått möjlighet att leka tillsammans på ett smittsäkert sätt! Nu har vi möjligheten att hjälpa er. Vi åker över hela Sverige så tveka inte att ta kontakt med oss.

Era ungdomar kanske känner igen oss från serien SPLASH på Youtube!

Kontakta oss Se alla aktiviteter