Event, Nyheter

Nya Nattduellen i Lager

Posted on

Hösten går fort och det kommer in mycket bokningar på aktiviteter till Jul och December! En av de aktiviteter som är riktigt populära är vår aktivitet Nattduellen.

Vi vill därför berätta för er att vi har fyllt på lagret med flera nya bord redo för uthyrning och nya dagar har släppts för bokning. En nyhet med våra nattduellen är att de enkelt kan levereras till alla dela av Sverige till ett väldigt lågt pris.

Är du intresserad av att hyra Nattuellen eller andra roliga mässaktiviteter ta kontakt med oss på 031-303 44 99 eller skicka ett mail till oss på [email protected].

Några fler aktiviteter som går riktigt bra nu på hösten är våra Mekaniska tjurar som vi utökade lagersaldot på i Juni månad i år. Dessutom är våra nyheter Racingsimulator och VR spel ytterligare 2 storsäljare under höstperioden.

Vi ser fram emot att arbeta med er så ta kontakt med oss så hjälper vi er skapa oförglömliga evenemang!

Känns detta som en rolig för ert nästa arrangemang?

Ta kontakt med oss så hjälper vi till med hela planeringen och hittar ett alternativ som passar för just er 🙂
Kom ihåg att vi levererar över hela Sverige!

Se mer vad vi har gjort

Under året som vart har vi aktivt arbetat med för att skapa tillfällen där barn och unga fått möjlighet att leka tillsammans på ett smittsäkert sätt! Nu har vi möjligheten att hjälpa er. Vi åker över hela Sverige så tveka inte att ta kontakt med oss.

Era ungdomar kanske känner igen oss från serien SPLASH på Youtube!

Kontakta oss Se alla aktiviteter