Event

Säsongen drar igång!

Posted on

Nu börjar eventen och säsongen äntligen dra igång, det tycker vi självklart är superkul!

Vi är jättetaggade inför detta året och denna sommaren, hoppas att ni är lika taggade som vi. Det är mycket som händer just nu, massor av bokningar kommer in, nya anställda och aktiviteter!

Nu när lagret har fyllts på med 5-dubbelt så mycket aktiviteter än tidigare ser vi fram emot en aktiv, händelserik och rolig sommar med er!

Det kommer att vara fullt upp i sommar men redan nu har vi mycket att göra. Vi har exempelvis haft två inomhusevent nu innan värmen har kommit. Först var vi på Åsa studsfestival för Kungsbacka kommun där mängder av barn fick hoppa i safariborgen, springa i bungerunnen, tävla i #megatrack och mycket mer roligt.

 

Helgen som har varit spenderade vi i Alingsås på köpcentret Vimpeln för att fira deras 5års-dag. Vi fick hålla i ett roligt firande för Vimpeln med engagerande, skrattframkallande och spännande aktiviteter. Självklart erbjöds massor av mumsiga snacks också.

Känns detta som en rolig för ert nästa arrangemang?

Ta kontakt med oss så hjälper vi till med hela planeringen och hittar ett alternativ som passar för just er 🙂
Kom ihåg att vi levererar över hela Sverige!

Se mer vad vi har gjort

Under året som vart har vi aktivt arbetat med för att skapa tillfällen där barn och unga fått möjlighet att leka tillsammans på ett smittsäkert sätt! Nu har vi möjligheten att hjälpa er. Vi åker över hela Sverige så tveka inte att ta kontakt med oss.

Era ungdomar kanske känner igen oss från serien SPLASH på Youtube!

Kontakta oss Se alla aktiviteter