Event, Koncept, Säkerhet

Skolresa på hemmaplan – en fantastisk sommaravslutning!

Posted on

Varje år arrangerar hundratals klasser i Sverige skolresor, ett projekt som kräver mycket av alla inblandande. Vi vet hur viktigt och bra det är att aktivera barnen och skapa fina minnen, därför har vi tagit fram ett koncept som vi kallar ”Skolresa på hemmaplan”, lätt förklarat en fantastisk sommaravslutning som ingen kommer glömma.

Skolresa på hemmaplan innebär att vi kan aktivera barn och ungdomar i en miljö där alla kan delta, utan att behöva åka i väg. Vi kommer till er och tillsammans kan vi tex:

  • förvandla hela er skolgård till ett nöjesfält, där skratt och stim blandas doften av nypoppade popcorn.
  • fylla en äng med roligheter där era barn och ungdomar kan uppleva aktiviteter och en variant på skolresa/sommaravslutning de sent kommer att glömma.
  • göra om gympasalen till ett spelrum med VR, arkadspel, bilbanor och racingsimulatorer. Kanske en mekanisk tjur för att krydda lite extra.
  • finns det en strand eller sjö i närheten så vi mängder av aktiviteter för vattenlek som tex vattenhinderbana, vattenbollar eller bumperballs på stranden.
  • skapa en oförglömlig kväll med en riktigt stor utomhusbio!

 

Hur går det till?

Kontakta oss så hittar vi den bästa tänkbara lösningen för just er.

Tillsammans kommer vi överens om hur just era rutiner och ramar ska se ut. Vi ger er självklart tips och råd hur andra skolor har gjort och tänkt kring sina “skolresor på hemmaplan”.
Tillsammans tittar vi på vilken plats och vilka aktiviteter som känns bäst för er, era elever och lärare. Vi står för hela uppbyggnaden samt nedtagningen av aktivitetsparken.
Alla våra aktiviteter kan med lätthet hanteras av en vuxen, antingen av vår personal eller er.
Väl på plats har vi en kort utbildning och visar hur alla aktiviteter fungerar. Vi kan självklart vara med på plats under dagen/dagarna om detta är ett önskemål.

 

 

Känns detta som en rolig för ert nästa arrangemang?

Ta kontakt med oss så hjälper vi till med hela planeringen och hittar ett alternativ som passar för just er 🙂
Kom ihåg att vi levererar över hela Sverige!

Se mer vad vi har gjort

Under året som vart har vi aktivt arbetat med för att skapa tillfällen där barn och unga fått möjlighet att leka tillsammans på ett smittsäkert sätt! Nu har vi möjligheten att hjälpa er. Vi åker över hela Sverige så tveka inte att ta kontakt med oss.

Era ungdomar kanske känner igen oss från serien SPLASH på Youtube!

Kontakta oss Se alla aktiviteter