Event, Säkerhet, Välgörenhet

Ung Cancer – Göteborgsvarvet

Posted on

Ung Cancer kommer att hålla i massvis av aktiviter under Göteborgsvarvet på Linnéplatsen. De vill skapa en dag där de visar att de finns där för alla de tusentals unga som lever med eller nära cancer. Detta vill vi utan tvekan vara med och stötta, vi vill vara med och visa att vi finns där för alla unga som lever med eller nära cancer, vi vill vara med och samla in pengar för detta ändamål.

 

När Göteborgsvarvet startar, startar även en familjedag med aktiviteter för alla åldrar. Vi kommer att bidra med 35 meter av #MEGATRACK, vårt uppblåsbara lekland och uppblåsbar rutchkana och vi erbjuder även fantastiska ansiktsmålningar.

 

 

 

På plats kommer det även finnas chans att testa på brottning, köpa fika, möjlighet att pärla armband, köpa kläder, lotter eller bara hänga. Det finns alltså något för hela familjen.

 

“Delar av intäkterna under dagen går till Ung Cancers verksamhet. Till rehabilitering, mötesplatser, ekonomiskt och psykologiskt stöd för unga vuxna som lever med eller nära cancer. Ingen ska behöva kämpa ensam. Hjälp oss att hjälpa fler. Tillsammans gör vi skillnad. ” – Ung Cancer

 

Kom förbi och hjälp oss att hjälpa fler! Vi ses på Linneplatsen den 19 maj.

Känns detta som en rolig för ert nästa arrangemang?

Ta kontakt med oss så hjälper vi till med hela planeringen och hittar ett alternativ som passar för just er 🙂
Kom ihåg att vi levererar över hela Sverige!

Se mer vad vi har gjort

Under året som vart har vi aktivt arbetat med för att skapa tillfällen där barn och unga fått möjlighet att leka tillsammans på ett smittsäkert sätt! Nu har vi möjligheten att hjälpa er. Vi åker över hela Sverige så tveka inte att ta kontakt med oss.

Era ungdomar kanske känner igen oss från serien SPLASH på Youtube!

Kontakta oss Se alla aktiviteter