Event, Nyheter

Vad händer just nu?

Posted on

Just nu har vi fullt upp med många olika evenemang och vi vill dela med oss om vad som händer!

 

 

Under de senaste veckorna har det varit många roliga event på schemat. Vi firade nationaldagen på bästa sätt med barnens nationaldag på Tjolöholms slott. Vi har också haft barnens dag i Halmstad och i Södertälje samt många privata event som svensexor, möhippor och barnkalas. Det har varit fantastiska dagar fyllda med glädje, skoj och lek.

I de olika städerna har vi haft mängder av aktiviteter för alla åldrar. Bland annat hade vi 35 m #MEGATRACK under nationaldagen, hoppborgar av alla olika slag och mycket mer. Vi älskar att få vara med och sprida den glädje vi sett på dessa fantastiska event. 

 

 

 

Framöver har vi en hel del planerat, vi ska vara på Kungsbacka torg imorgon den 15/6 på Schools Out för att fira in sommarlovet. Kom och fira med oss på bästa sätt! Vi är även med och arrangerar “Äventyr på torget” som är ett event varje helg på Kungsbacka torg. Vi vill inte endast fira sommarlovet, utan förgylla det också. Äventyr på torget är till för att göra Innerstaden levande och skapa aktiviteter under sommaren. Det kommer att finnas skimboard, hinderbanor, hoppborgar och kanske till och med mekanisk tjur. Ta med hela familjen, varje helg fram till September och lek, ät gott och njut av sommaren med oss. 

 

 

Skimpark i Kungsbacka Göteborg

 

 

Vi har precis inlett ett nytt samarbete med Malmö Stad vilket innebär att vi ska hålla i event under 14 dagar tillsammans med dem, detta är vi otroligt glada och taggade inför. Så bor du i Malmö eller har vägarna förbi, glöm inte att hålla utkik för vad som händer!

 

Resten av sommaren kommer att bestå av massor av både privata och offentliga evenemang och något vi ser fram emot extra är Urban Summer. Den 18-19 Augusti kommer den 6:e upplagan av den otroliga och fartfyllda Urban Summer Festival. Självklart kommer den innehålla mer än någonsin förr! Det bjuds på flertalet prova-på aktiviteter, workshops och tävlingar. Fullt ös i två dagar, kom och ta del av grym musik, street art, action, glädje och gemenskap för hela familjen. 

 

 

 

 

Känns detta som en rolig för ert nästa arrangemang?

Ta kontakt med oss så hjälper vi till med hela planeringen och hittar ett alternativ som passar för just er 🙂
Kom ihåg att vi levererar över hela Sverige!

Se mer vad vi har gjort

Under året som vart har vi aktivt arbetat med för att skapa tillfällen där barn och unga fått möjlighet att leka tillsammans på ett smittsäkert sätt! Nu har vi möjligheten att hjälpa er. Vi åker över hela Sverige så tveka inte att ta kontakt med oss.

Era ungdomar kanske känner igen oss från serien SPLASH på Youtube!

Kontakta oss Se alla aktiviteter