Event, Nyheter

Växa tillsammans

Posted on

Vi vill som företag växa, men inte ensamma. Vi vill växa tillsammans med er, hjälpa varandra att växa. 

Aktivitetshyra vill inte bara sprida glädje, skratt och roliga aktivieter utan vi vill också hjälpa företag, föreningar eller liknande att växa på olika sätt. Vi kan dels sätta upp vepor, beachflaggor mm. under våra event med reklam, loggor och budskap anpassade efter kundens önskemål. Vi jobbar även med att branda ett event innan, vi kan hjälpa er sprida evenemangen genom marknadsföring och skapa en tydlig bild av vad det är för koncept ni erbjuder. 

Ett exempel

Ett bra exempel på ett samarbete där vi hjälper varandra att växa var under Älvsbyhus-dagen. Då hyrdes vår #Megatrack in, vi printade upp vepor med Älsbyhus logga som vi satte upp på toppen av #Megatracken. Bara sådana små detaljer kan göra så mycket, det väcker mycket uppmärksamhet när en logga sätts på ett ställe där alla ser. Finns ingen chans att någon av besökarna inte såg deras logga, vilket kan leda till många nya kunder! Det har blivit extra omtyckt på grund av att ni kunder kan lämna in önskemål och sedan sköter vi specialanpassade, snygga och professionella vepor mm.

Vi tycker att både små som stora detaljer är viktiga. Allt från att trycka upp loggor för att väcka uppmärksamhet till att marknadsföra ett helt koncept, ett event eller ett budskap. Vi vill främja alla vi samarbetar med. Vi vill växa tillsammans och genom att lyfta er kunna lyfta oss.

 

En nyhet!

En nyhet är även att vi har börjat ta emot beställningar av specialdesignade hoppborgar. Detta för att du som företag eller förening ska kunna ha er alldeles egna hoppborg, med ert motiv och storlek tillgänglig precis när ni vill. Perfekt för föreningsdagar, företagsfester eller liknande. Just nu på med en beställning av en hoppborg till Lager 157 som är helsvart med deras logga på sidorna, supersnyggt!

Kontakta oss gärna om du vill samarbeta med oss! Du kanske är intresserad av specialanpassade vepor eller tröjor med din logga på eller kanske köpa en hoppborg precis som du vill ha den. Vi hjälper dig på direkten!

Känns detta som en rolig för ert nästa arrangemang?

Ta kontakt med oss så hjälper vi till med hela planeringen och hittar ett alternativ som passar för just er 🙂
Kom ihåg att vi levererar över hela Sverige!

Se mer vad vi har gjort

Under året som vart har vi aktivt arbetat med för att skapa tillfällen där barn och unga fått möjlighet att leka tillsammans på ett smittsäkert sätt! Nu har vi möjligheten att hjälpa er. Vi åker över hela Sverige så tveka inte att ta kontakt med oss.

Era ungdomar kanske känner igen oss från serien SPLASH på Youtube!

Kontakta oss Se alla aktiviteter