Event, Koncept, Nyheter

Skolresa på Hemmaplan

Posted on

Vi upprepar succén även i år!

Förra året fick vi in flera förfrågningar och bokningar från skolor runt om i landet som till följd av Covid-19 tvingats ställa in klassresor för att minska smittspridningen i landet. Vi som älskar att aktivera människor och framförallt se barn aktiveras tog därför fram flera olika paketlösningar, allt för att kunna möta just varje skolas önskemål.
Vi kan förvandla er skolgården till ett nöjesfält eller fylla en äng med massor av roligheter där era klasser, i mindre grupper, kan få möjligheten att uppleva aktiviteter och en variant på skolresa de sent kommer att glömma!

Hur går det till med klassresa på hemmaplan?

Kontakta oss så hittar vi den bästa tänkbara lösningen för just er!
Tillsammans tittar vi på vilken plats och vilka aktiviteter som känns bäst för er, era elever och lärare. Vi står för hela uppbyggnaden samt nedtagningen av aktivitetsparken. Väl på plats har vi en kort utbildning och visar hur alla aktiviteter fungerar. Det är väldigt lättskött och kommer inte att vara några problem för er att drifta utan oss på plats. Då vi befinner oss i en speciell tid där man ska försöka att undvika att träffa/umgås utomstående gör vi det så enkelt som möjligt för er.
Vi kan, om så önskas, självklart vara med på plats under dagen/dagarna.

Alla aktiviteter desinfekteras före användning samt aktiviteter, så som tillexempel #MegaTrack – Hinderbana (som även är känd från serien Splash som era elever garanterat har sätt), skickar vi med ett kitt så det att man kan desinfektera dessa mellan varje användning.

Tillsammans kommer vi överens om hur just era och rutiner och ramar ska se ut. Vi ger er självklart lite tips och råd kring hur andra skolor har gjort och tänkt kring sina “skolresor på hemmaplan”.

Om så önskas kan vi också hjälpa er med logistik kring skollunch tillsammans med vår partner Matverket i Kungsbacka som specialiserar sig på att laga mat från grunden.

Mindre grupper

Den vanligaste frågan vi får är hur vi kan hålla nere antalet personer på en och samma gång. Vårt förslag är att vi delar upp aktiviteterna till klassvis eller kanske rentav halvklasser, beroende på hur det ser ut för just era skolklasser. På detta vis kan man desinfektera aktiviteterna mellan passen och klasserna hålls isär från varandra.

Känns detta som en rolig för ert nästa arrangemang?

Ta kontakt med oss så hjälper vi till med hela planeringen och hittar ett alternativ som passar för just er 🙂
Kom ihåg att vi levererar över hela Sverige!

Se mer vad vi har gjort

Under året som vart har vi aktivt arbetat med för att skapa tillfällen där barn och unga fått möjlighet att leka tillsammans på ett smittsäkert sätt! Nu har vi möjligheten att hjälpa er. Vi åker över hela Sverige så tveka inte att ta kontakt med oss.

Era ungdomar kanske känner igen oss från serien SPLASH på Youtube!

Kontakta oss Se alla aktiviteter