Event, Koncept, Säkerhet

Aktivitetsdagar för Sommarläger

Posted on

Nu närmar sig sommaren och med den kommer även alla sommarläger!

Vill ni hitta på något extra kul för era ungdomar? Vi har under det senaste året specialiserat oss på smitt-säkra aktivitetsdagar i olika skalor. Bland annat så har vi under våren vart på skolor runt om i landet med vårt projekt Skolresa på Hemmaplan.

Vi på Aktivitetshyra tycker att det är viktigt att aktivera våra ungdomar, framförallt efter året som varit! Nu när restriktionerna äntligen lättar lite grann och det ser ut som att sommarläger av olika slag blir av vänder vi oss till er som arrangörer med enkla och roliga lösningar för att hjälpa er skapa sommarminnen att ta med sig livet ut! Vi har därför tagit fram flera koncept som passar att ha på sommarläger av alla slag; från konfirmationsläger till sportläger – vi har något för alla!

För att göra det så enkelt som möjligt för er hjälper vi gärna till med planering, rådgivning och logistik vid behov. Våra aktiviteter passar både som lägerkickoff för att snabbt hjälpa lägereleverna knyta gemenskaper och som en starkt minnesbildande lägeravslutning.

Våra Koncept:

Ett Släp Kommer Lastat

Ett väldigt populärt koncept som vi kört under flera år nu där vi packar ett släp fullt med olika roligheter som ni sedan kan plocka fritt utav under hela er lägerperiod. Detta kan ni hyra i 1-4 veckor eller ännu länge för att använda utifrån eget behov. Vi brukar då fylla släpet med flera mindre aktiviteter som är enkla för er att rigga och man kan självklart göra önskemål om vilka aktiviteter ni vill ha i ert släp; förutsatt att de får plats.

Femkamp

Vi har många olika grenar inom femkamp och här kan man plocka ihop något som passar just ert läger. Man kan till exempel skapa en femkamp i fotbollstema med vår Fotbollspiltavla, Speedshoot, Prickskyttemål, Bordsfotboll och Bubbleballs. Andra aktiviteter som passar till femkamp är Archery Tag, Gladiatorkampen, Bungee Run, Sumobrottning och många många fler!
Detta kan även kombineras med Ett Släp Kommer Lastat.

Utomhusbio

Varför inte avsluta en härlig lägerkväll med en 12 meter stor bioduk ute i naturen? Vi har helhetslösningar för utomhusbio där vi sköter allt från utrustning till bemanning, så att ni enkelt kan slappna av och njuta av valfri film! Vi har även Popcornmaskiner, Slushmaskiner och Sockervaddsmaskiner som passar perfekt till filmen. Vi har många olika storlekar på biodukar, berätta hur er vision ser ut så hjälper vi er välja passande utrustning.

Vattenlek

Vad är sommaren utan bad och vattenlekar? Om ni har ert läger nära vatten så kan vi erbjuda vår vattenhinderbana – en rad plattformar med olika hinder som flyter på vattenytan! Eller varför inte testa på att gå på vatten? Detta är möjligt med hjälp av våra vattenbollar! Vill ni ha något med lite mer fart så har vi vår 10m stora Megablob – en sån vattenkudde som ni säkert sett på olika filmklipp någon gång som skjuter upp en långt upp i luften!

Förutom dessa har vi bl.a. stand-up paddleboards och en skimboard park. Vi erbjuder självklart flytvästar till alla våra vattenaktiviteter.

Hinderbana #Megatrack

En utav våra mest populära aktiviteter är vår uppblåsbara Megatrack hinderbana som finns i 17,5 – 50 meter. Den kommer med en mängd olika hinder och passar stora som små, med plats för två deltagare bredvid varandra.

Vår Megatrack klarar regn och kan ligga under natten och blåser upp sig på några minuter när man väl gjort den första riggningen. Den passar därför väldigt bra för ett flerdagsevent med tävlingar och priser. Förra året kombinerade vi den med våra skumkanoner under inspelningen av webserien SPLASH för att göra en skumfylld hinderbana!

Mekanisk Tjur

En aktivitet som älskas av alla – både vuxna och barn! Ni kanske har provat att rida på en häst någon gång, men har ni provat att sitta på en tjur som ständigt försöker skaka av er? En utmanande och rolig aktivitet som dessutom är väldigt kul för åskådarna också!

Vår tjur är enkel att styra själv med både förinställda svårighetsgrader och manuell styrmekanism. Den visar även hur lång tid som gått för varje ryttare!

Känns detta som en rolig för ert nästa arrangemang?

Ta kontakt med oss så hjälper vi till med hela planeringen och hittar ett alternativ som passar för just er 🙂
Kom ihåg att vi levererar över hela Sverige!

Se mer vad vi har gjort

Under året som vart har vi aktivt arbetat med för att skapa tillfällen där barn och unga fått möjlighet att leka tillsammans på ett smittsäkert sätt! Nu har vi möjligheten att hjälpa er. Vi åker över hela Sverige så tveka inte att ta kontakt med oss.

Era ungdomar kanske känner igen oss från serien SPLASH på Youtube!

Kontakta oss Se alla aktiviteter